dilluns, 20 de setembre del 2010

Nou comunicat sobre la vaga general del dia 29.


Comunicat del sindicat CCOO:

Companys i companyes , com ja sabreu, la Reforma Laboral imposada pel govern ha estat recentment aprovada al Congrés dels Diputats i en el Senat, en aquest moments ja esta implantada.

Aquesta reforma que ens afecta a tots/es, suposa un brutal retrocés dels drets dels treballadors i treballadores d'aquest país, aconseguits en el temps a base de molts esforços posa en perill els nostres marcs laborals existents, com els Convenis Sectorials i/o d'Empresa, Pactes o Acords d'empresa/centre) i per tant des regularitza la negociació col•lectiva i el mercat laboral.
A mes de les condicions futures de cobertures socials (prolongació de l’edat de treball dels 65 als 67 anys, major restriccions per l’atur, ajuts a famílies, pensions reducció quantitats i ampliació temps càlcul........) pendents de una reforma en profunditat.

Davant la difícil situació que ens pot suposar la reforma, entenem necessari fer l'anàlisi jurídic de les principals novetats i conseqüències d’aquesta i especialment fer les accions necessàries per poder arribar amb la vostra col•laboració, als centres de treball i donar explicacions dels motius de la convocatòria de la VAGA GENERAL DEL 29 S.
Per aquest motiu estem fent en la majoria de centres de treball ASSEMBLEAS INFORMATIVAS , per explicar aquestes repercussions reals d’aquesta reforma laboral.
Es per aquest motiu que us informem que el proper dia 29 de setembre està convocada a les 18:00 una important manifestació a Barcelona , al Passeig de Gracia.
Properament es faran públiques el conjunt d'accions mobilitzadores previstes per el dia de la VAGA GENERAL.

PERQUÈ HI HA RAONS, TOTS I TOTES A LA VAGA GENERAL DEL 29 DE SETEMBRE.
.