dissabte, 19 de desembre del 2009

Treballadors dels serveis socials de l'Ajuntament de Barcelona.

Recentment s'ha creat un bloc dels treballadors/es dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Barcelona. Adjuntem el text de la seva presentació i l'enllaç al bloc http://serveissocialsdequalitat.blogspot.com/

Benvinguts al món virtual, sort i endavant.

Aquest blog és promogut per l’Assemblea de treballadors i treballadores de Serveis Socials de l’Atenció Primària de Barcelona. Neix amb la pretensió de ser un instrument obert d’informació, comunicació i debat a la ciutat de Barcelona i centra la seva atenció a la realitat de la situació dels Serveis Socials Bàsics dins la Ciutat.
Pensem que la implicació dels professionals i els/les ciutadans/es és fonamental per tal de promoure els canvis necessaris per a què es facin efectius els drets socials amb les màximes garanties de suficiència i qualitat en la prestació.
En aquest sentit us invitem a contribuir a tots i a totes, treballadors/es i ciutadans/es, adreçant-nos les vostres opinions i col•laboracions a serveissocialsdequalitat@gmail.com o amb un comentari a allò que publiquem.
La vostra participació és necessària!

Avís: ENLLAÇ A LA INFORMACIÓ SOBRE LA CREACIÓ D'UN GRUP A GOOGLE PER PROMOURE L'ASSOCIACIÓ O PLATAFORMA D'AFECTATS I SOLIDARIS.