dimecres, 22 de juliol del 2009

Grup a google per constituir l'associació o plataforma.

(Explicació ampliada el dia 23/8)

Hem creat un grup a google per tenir una via de contacte entre les persones que puguin estar animades a crear una associació d’afectats (i de solidaris amb els afectats) per la política laboral de l’Ajuntament de Barcelona, o bé per constituir-nos en una plataforma d’afectats i solidaris. També per a tots aquells que ens vulguin ajudar i per fer el procés de creació participatiu ( tot i que el nivell d'implicació és voluntari, no us donarà feina si no voleu).
La finalitat plantejada és la lluita contra les discriminacions, amiguismes, assetjaments, males pràctiques laborals o de condicions de treball, etc. No hi haurà quotes de soci si es crea l'associació.

Aquest grup de google és un grup d'accés i consulta restringits per preservar la confidencialitat (amb debats, documents, enviaments interns de missatges,...), només funciona per invitació i sols el pot consultar qui hi estigui apuntat.
Si hi esteu interessats envieu-nos un correu electrònic a associaciodelsafectats@gmail.com indicant el vostre nom (i si voleu a més un "àlies" per a relacionar-vos amb la resta de membres del grup) i us enviarem la invitació per donar-vos d'alta al grup .

Per participar en la majoria d'actuacions dels grups de google restringits sembla que cal tenir un compte google (gmail), apart de sol·licitar-nos la invitació. Si teniu el correu electrònic d'un altre tipus i no podeu accedir al grup de google, podeu clicar aquest enllaç i obrir-vos un compte de correu de gmail. Amb aquest tipus de correu-e no hi ha problemes per demanar la invitació i incorporar-se al grup.

També podeu contactar amb l'adreça electrònica del grup per a qualsevol informació o demanda:
afectatsisolidaris@googlegroups.com

Ànims i gràcies per la vostra col·laboració.

.