dijous, 1 de juliol del 2010

Contractacions a l'Ajuntament.

Informació facilitada pel sindicat UGT:

Tots som conscients del moment tan delicat que estem passant els treballadors/es, com a conseqüència de la crisi, tan els treballadors públics (ens han retallat un 5% el sou ) com els treballadors/es del sector privat, pels quals el Govern ha decretat una reforma laboral injusta i discriminatòria que precaritza el treball, a més d’abaratir l’acomiadament.

Però s’hi ha un col•lectiu que ho està passant encara pitjor son els aturats. Tothom coneix alguna situació familiar, o d’altres que porten molt de temps sense trobar feina.

En relació aquestes persones us comuniquem que el Departament de treball de la Generalitat i els sindicats majoritàris han signat un acord pel qual es crea un Pla, anomenat d’Ocupació Local, per promoure treballs temporals als Ajuntaments de tot Catalunya.

Fa uns dies, l’Administració ens va convocar a una reunió, per tal de fer-nos saber la incidència d’aquest Pla al nostre Ajuntament. Està previst que més de 900 persones treballin als diferents districtes o sectors municipals per un període de sis mesos.

Cada municipi adaptarà aquest Pla a les seves necessitats específiques. Referent a la ciutat de Barcelona, la selecció l’està fent Barcelona Activa, que ha arribat a un acord de col•laboració amb l’ OTG – DANTE al carrer Argimón 10-12 , al districte d’Horta- Guinardó

Si esteu interessats, o teniu algun familiar, amic o veí a l’atur i vol apuntar-s’hi a aquest Pla, ha d' adreçar-se a l’ esmentada OTG sol•licitant la seva inclusió. De moment a Barcelona, s’han seleccionat gairebé 400 persones. Encara falten per triar mes de la meitat de les persones previstes. La duració dels contractes és de sis mesos sense renovació, amb un horari aproximat entre 25 i 30 hores setmanals i 60 hores de formació, amb un salari entre el 700 i els 1000 € mensuals.
.