dimecres, 15 de desembre del 2010

Assemblea dia 17 i properes mobilitzacions.


Comunicats de CCOO convocant a l'assemblea del proper divendres 17 i d'UGT amb el calendari de les mobilitzacions properes.

CCOO:
Contra el Ple Municipal, que vol retallar "un altre cop" drets econòmics, laborals i socials
VINE A ESMORZAR DIVENDRES 17-D A LA PLAÇA SANT JAUME
El dia 17 al matí hi ha sessió del Ple de la Corporació, en què es debatran punts d'afectació retributiva al personal (remuneració càrrecs eventuals i executius i presentació del pressupost 2011, entre altres).

CCOO i UGT, mitjançant la Junta de Personal i els diversos comitès d'empresa de les empreses d'afectació, convoquen ASSEMBLEA de 8 a 11 del matí per manifestar el rebuig unànime dels treballadors i treballadores municipals a la política regressiva que està implantant el Govern central, i que l'equip de Govern de l'Ajuntament de Barcelona en fa seguiment submís.

Les mesures que estan aprovant amb l'excusa de la crisi fan perdre assoliments històrics de la classe treballadora i auguren un futur negríssim pels nostres descendents, de banda dels efectes reals que ja es noten.
Mentre això passa, en lloc de prendre mesures per evitar l'enriquiment dels més rics, creen mecanismes per generar pors i enfrontar-nos entre nosaltres o per distreure l'atenció del què és transcendent pels nostres interessos (que si controladors, que si funcionaris, que si la borsa, que si la independència, les subvencions dels sindicats, el Barça és el millor, ara prohibim el toros, ara fem una esmena al Constitucional, etc., etc., etc.).

OBRE ELS ULLS D'UNA VEGADA, NO HI HA MASSA TEMPS!
NO PODEM PERDRE SENSE LLUITAR!!


UGT:
CALENDARI DE MOBILITZACIONS CONVOCADES PER UGT i CCOO
RESTITUCIÓ DRETS LABORALS I SOCIALS COMPLIMENT DEL CONVENI

Companys i companyes, Després de la vaga general del passat 29 de setembre i per continuar lluitant en contra la reforma laboral i la negociació col·lectiva així com, per la retallada de les pensions, juntament amb la resta de sindicats s’ha acordat una sèrie d’actes i mobilitzacions que tot seguit detallem:

15 desembre: Manifestació de Bombers Barcelona : 10h sortida parc de Joan Miró fins Pl. St. Jaume
15 desembre : 12 h concentració 5 min a totes les portes dels respectius centres de treball de tot l'estat espanyol. 15 desembre: 13 h Pl. Sant Jaume concentració de delegats d'UGT i de CCOO contra la reforma laboral.
17 desembre : 8h fins les 11h Plaça Sant Jaume. Protesta General al Ple Municipal. Assemblea i Esmorzar amb concentració - manifestació treballador municipals davant l'aprovació del pressupostos municipals 2011 .
Convoca UGT CCOO amb Junta Personal i Comitè d'empresa.
18 desembre: A les 17 h gran manifestació unitària a Barcelona la concentració serà a la plaça Universitat.

Esperem feu la màxima difusió dels actes programats i així poder comptar amb el màxim de persones per demostrar un cop més que no ens aturarem i continuarem lluitant pels nostres drets,
I PER L'APLICACIÓ DEL NOSTRE CONVENI PER TOT AIXÒ UGT CONVOCA A TOTS ELS TREBALLADORS/ES A TOTS ELS ACTES.
Atentament, Secció Sindical UGT
.