dilluns, 4 d’abril del 2011

7 d'abril. Eleccions sindicals a l'Ajuntament de Barcelona.


QUÈ CAL SABER PER ANAR A VOTAR?

Com tothom sap el proper dia 7 d'abril es celebren les eleccions sindicals per triar els 39 delegats que composaran la Junta de Personal de l'Ajuntament de Barcelona.

Així mateix s'elegiran els 13 delegats, repartits 7 pel col.legi de Tècnics i Administratius i 6 pel col.legi d'especialistes, que composaran el Comitè d'Empresa de l'Ajuntament.

També hi haurà eleccions per constituir els comitès d'empresa dels següents Instituts Municipals:
Hisenda, Cultura, Serveis Socials, Consorci d'Educació de Barcelona, IMEB, Agència de Salut Pública, Mercats, Bagursa, i Patronat Municipal de l'Habitatge.

S'HA REPARTIT EL CENS FUNCIONARIS ENTRE 47 MESES ELECTORALS

Hi haurà 14 meses electorals pel col.lectiu de guàrdies, 10 meses pel personal d'educació, 3 meses pels Bombers, una per districte municipal amb un criteri de proximitat, tres meses a la Casa Gran, una al carrer Escar, diverses meses en els instituts grans, com Hisenda, Cultura, Salut Pública, i la resta, s' han agrupat alguns centres grans amb alguns Instituts petits.

EL PERSONAL LABORAL DE L' AJUNTAMENT, VOTARÀ A LA CASA GRAN

Dues meses, una pel col.legi d' especialistes i una d'altra pel col.legi de tècnics.

ELS LABORALS DELS INSTITUTS VOTARAN A LA SEU DEL SEU INSTITUT.

L'HORARI GENERAL DE VOTACIÓ SERÀ ENTRE LES 8 I LES 18,30 HORES.

AQUEST HORARI S'AVANÇARÀ EN AQUELLES MESES DE GUARDIA URBANA ON VOTIN ELS COMPANYS DEL TORN DE NIT

ELS BOMBERS TAMBÉ COMENÇARAN MITJA HORA ABANS

ES DONEN FINS A TRES HORES PER ANAR A VOTAR

Font: informació facilitada pel sindicat UGT
Un Ajuntament on vota tothom. Fins i tot els nivells 28 i 30 que són entre 150 i 180 directors i gerents d'alta confiança. Quan tingueu eleccions a la vostra empresa amb el mateix criteri l'empresari, el director, el gerent,... també pot votar i després seure a negociar les condicions dels treballadors, "enfront" els qui ell mateix haurà votat.
.