dimecres, 13 d’abril del 2011

Més sobre les mobilitzacions ciutadanes contra les retallades i en defensa dels serveis públics.

Comunicat d'UGT:
NO A LES RETALLADES
NO ALS ACOMIADAMENTS
CONCENTRACIÓ 14 D'ABRIL
El proper dia 14 d’abril a les 6 de la tarda la UGT conjuntament amb altres sindicats convoquem a tots els empleats i empleades publiques a una concentració
en la Plaça Sant Jaume contra les retallades en els SERVEIS PÚBLICS i contra els acomiadaments que això esta suposant ja en aquests moments.
Aquesta política de retallades està suposant ja una pèrdua considerable de llocs de treball i la seva continuïtat posa en perill milers de llocs de treball, poden arribar a més de 20.000, aquesta situació ha començat a tenir conseqüències desastroses i irreversibles.
Les ultimes informacions son que a tot el sector de salut arriben retallades en l’activitat, tant a la sanitat pública com la concertada, a més de les ja implementades retallades de sous dels treballadors. Això vol dir que els ciutadans i ciutadanes patirem directament les conseqüències, desplaçaments per rebre alguns tractaments, reducció de serveis als hospitals comarcals, augment de les llistes d’espera, reducció de personal amb la conseqüent pèrdua de qualitat assistencial.
De la mateixa manera les retallades afecten especialment en els Serveis d’atenció directa com poden ser les residències de l’ICASS, les llars d’infants, centres d’infància, el Servei d’ocupació de Catalunya, els veterinaris d’escorxadors o a l’ensenyament, entre d’altres.

D’altra part les retallades poden intentar produir-les a la resta de les administracions públiques de Catalunya desprès de les properes eleccions municipals. En aquests moments ja és planteja la NO aplicació d’acords signats en algunes administracions locals aprofitant-se de la situació.
Defensen els SERVEIS PÚBLICS DE QUALITAT, i per aconseguir-lo, les administracions tenen que assumir la seva responsabilitat i això vol dir invertir en medis, plantilles suficients i ocupació de qualitat.
L’objectiu ES CLAR, justificar les retallades per deteriorar els serveis públics, la lògica sempre es la mateixa, deterioren el servei públic per poder justificar desprès la seva entrega a mans privades, es a dir negoci privat amb diners públics.

NO ALS ACOMIADAMENTS, CONTRA L’ATAC ALS SERVEIS PÚBLICS
TOTS I TOTES A LA CONCENTRACIÓ
Dia : Dijous 14 d’abril - 18 hores
Lloc: Plaça Sant Jaume

SENSE EMPLEATS PÚBLICS NO HI HA SERVEIS PÚBLICS
SENSE SERVEIS PÚBLICS NO HI HA ESTAT DEL BENESTAR

Comunicat de CCOO:

CONCENTRACIÓ D'EMPLEADES I EMPLEATS PÚBLICS EN DEFENSA DELS SERVEIS PÚBLICS

Data: 14/04/2011
Hora: 18:00h.
Lloc: PLAÇA SANT JAUME - BARCELONA
· CONTRA ELS ACOMIADAMENTS DEL PERSONAL A LES ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES
· CONTRA L'AMORTITZACIÓ DE PLACES VACANTS
· EN DEFENSA DE L'OCUPACIÓ I LA QUALITAT EN EL SERVEIS PÚBLICS
· CONTRA LES RETALLADES SOCIALS
· DEFENSEM L'ESTAT DEL BENESTAR
HEM DE FER FRONT A AQUESTA AGRESSIÓ. NO PODEM PERMETRE AQUEST ABÚS
MOBILITZA'T EL 14 D'ABRIL.
OMPLIM LA PLAÇA SANT JAUME!!!
.