dijous, 21 de juliol del 2011

Assemblea de solidaritat amb l'Hospital del Mar.


Comunicat del sindicat CCOO:

LA JUNTA DE PERSONAL I ELS COMITÈS DELS OOAA,
CONVOQUEN
ASSEMBLEA AUTORITZADA EN SOLIDARITAT AMB L’HOSPITAL DEL MAR, AL QUAL S’AMENAÇA AMB UN EXPEDIENT DE REGULACIÓ D’OCUPACIÓ (E.R.O.), AMB AFECTACIÓ A UNES 200 PERSONES, A CANVI D’UNA REDUCCIÓ DRÀSTICA DE LES CONDICIONS ECONÒMIQUES I LABORALES DEL CONVENI:

UN CLAR XANTAGE!

‘CUANDO LAS BARBAS DE TU VECINO VEAS CORTAR, PON LAS TUYAS A REMOJAR’

LLOC: VESTÍBUL HOSPITAL DEL MAR
DIA: 25 DE JULIOL, DILLUNS
HORARI AUTORITZAT: DE 8 A 11 HORES

SEGUIMENT INFO: http://psmenlluita.blogspot.com/


Comunicat de la CGT:

A TOTS ELS TREBALLADORS I TREBALLADORES MUNICIPALS

Secundem sense reserves la convocatòria de la Junta de Personal i dels Comitès d'Empresa a una assemblea a l'Hospital del Mar el dilluns 25 de juliol de 8 a 11 del matí, que té per objectiu mostrar la nostra solidaritat amb els companys i companyes de l'Hospital del Mar, amenaçats per un ERO que portaria al carrer a gairebé 200 treballadors i treballadores.

L'Hospital del Mar forma part del Consorci Parc de Salut Mar, creat al gener de l'any passat a partir de l'IMAS (Institut Municipal d'Assistència Sanitària). La seva situació doncs, ens afecta triplement, com a usuaris de la Sanitat Pública, com treballadors i treballadores de l'Administració i com companys i companyes directes dels que han estat i són empleats municipals.

No podem tolerar aquestes polítiques de retallada de serveis públics que no amaguen una altra cosa que l'afany de fer retrocedir les nostres condicions de treball com treballadors i treballadores de l'Administració i afavorir arreu la privatització de la gestió de totes les funcions que tenim atribuïdes (tret de la funció directiva).

Necessitem més arguments? Anem a mostrar la nostra solidaritat amb els companys i companyes de l'Hospital del Mar, que aviat altres entre nosaltres també la necessitarem!


Comunicat de la UGT:

COMENCEM A MOSTRAR LA NOSTRA INDIGNACIÓ

DILLUNS, DE 8 A 11, TOTS A L'HOSPITAL DEL MAR


ASSEMBLEA GENERAL TREBALLADORS/ES DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA I OOAA

DIA: 25 de juliol de 2011
HORA: De 08,00h a 11,00h
LLOC: vestíbul Hospital del Mar

MOTIU: SOLIDARITAT AMB ELS COMPANYS AFECTATS PER L’ERO

ES PREGA LA MÀXIMA ASSITÈNCIA
.