dimecres, 20 de juliol del 2011

Nous incompliments del conveni.


Part dels comunicats dels sindicats CCOO i UGT sobre nous incompliments del conveni:

EL PARTIT SOCIALISTA MARXA DEL GOVERN MUNICIPAL AMB UNA ALTRA INCOMPLIMENT DE L'ACORD DE CONDICIONS LABORALS

El fet que la paga d'abril d'aquest any estigués vinculada a la proporcionalitat de les 'dues' mensualitats que vam cobrar durant el 2010 (a causa de la Retallada) va dificultar la percepció immediata de la manca d'un concepte de retribució (el MODUL TRANSITORI I) a la dita paga, que, d'acord amb el Conveni, ha de ser INTEGRA.

De banda de la fefaent il•legalitat, la manca de pagament del concepte, vinculat a la CARRERA PROFESSIONAL, genera un greuge, també evident, en considerar que, altres col•lectius (Guàrdia Urbana i Bombers) sí han cobrat la paga d'abril en la seva integritat, pel simple fet que el concepte retributiu en qüestió no el tenen, però en tenen altres que, en global, tendia a una equiparació retributiva homogènia, ja considerada en les negociacions de Conveni.

CCOO hem endegat procés administratiu urgent, perquè se subsani la situació (...).

Amb l'excusa de la CRISI, se'ns ha manllevat l'aplicació del millor Conveni en molts anys (el 5%, els fons addicionals, increments específics, etc.)... JA N'HI HA PROU DE ROBATORIS A LA CLASSE OBRERA !!.
(...)

CCOO AJT BARCELONA

UGT:

UGT INFORMA:
-INCOMPLIMENT CONVENI DE LA PAGA D’ABRIL 2011 (MANCA DEL CONCEPTE RETRIBUTIU DEL MÒDUL TRANSITORI).

Companys/es:
Una vegada comprovada la informació difosa per CCOO en referència a la manca del mòdul transitori de la carrera professional que no ha estat abonat a la paga d'abril d'aquest any, des d’ aquesta Secció Sindical volem dir el següent:
A la Mesa de Seguiment del Conveni realitzada en el primer trimestre de 2011, l’Ajuntament ens informa que la paga d’abril es calculava com la mitjàna de les dues mensualitats que vàrem cobrar durant l’any 2010. En l’esmentada Mesa, la part social NO VÀREM SER INFORMATS QUE EL CONCEPTE DE MÒDUL TRANSITORI NO S’ABONARIA.
Per tot això:
1.-Pensem que l'Administració ha procedit a aplicar un retall no previst ni comunicat a la part social, de mala fe.
2.- Per això sol.licitem l' immediat abonament d' aquestes quantitats a la pròxima nòmina de tots els treballadors afectats. (els col.lectius Guàrdia Urbana i Bombers no estan afectats).
(...).

Secció Sindical d’UGT