dimarts, 8 de setembre del 2009

Fitxatges de l´Ajuntament.


Noticia recent del diari Avui. recollida també a adn.es i anteriorment a altres mitjans com e-noticies d'on es recull la imatge.

L'Ajuntament de Barcelona fitxa Telma Ortiz per al departament de Relacions Internacionals.

S'ha d'ocupar "d'enfortir els vincles" amb l'Àsia i el Pacífic

Telma Ortiz –germana de Letícia i cunyada, per tant, de Felip de Borbó– és l'últim fitxatge de l'Ajuntament de Barcelona presidit per l'alcalde Jordi Hereu. Segons ha comunicat l'Ajuntament en una nota, Ortiz es fa càrrec de la subdirecció de Projectes del departament de Relacions Internacionals, de nova creació, i s'ha d'ocupar "d'enfortir els vincles" de la corporació municipal amb Àsia i el Pacífic.

La creació de la subdirecció està pensada especialment pel que fa a les activitats de Barcelona vinculades amb la presidència espanyola de la Unió Europea, que comença l'1 de gener.

La nova subdirecció de projectes coordinada per Ortiz ha de consolidar projectes que l'Ajuntament ja té a la Xina i al Japó i ha d'iniciar relacions amb amb l'Índia, el Pakistan, Filipines i el Vietnam. També ha de coordinar la participació de Barcelona a l'Exposició Universal de Xangai.

Segons el currículum que s'ha fet públic, Telma Ortiz és llicenciada en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona, i ha treballat en diversos projectes de cooperació a l'Àsia, l'Àfrica i l'Amèrica Llatina.

Per ubicar Ortiz, l'Ajuntament ha reorganitzat el departament de Relacions Internacionals, que entra en una nova etapa, amb Josep Roca, nomenat recentment com a nou director. També es crea una subdirecció de Programes, Àrees Geogràfiques i Xarxes Internacionals, que coordina Mònica Batlle i que se centra en Europa, el Mediterrani i Amèrica.
.

Avís: ENLLAÇ A LA INFORMACIÓ SOBRE LA CREACIÓ D'UN GRUP A GOOGLE PER PROMOURE L'ASSOCIACIÓ O PLATAFORMA D'AFECTATS I SOLIDARIS.