dissabte, 3 d’octubre del 2009

Jornada mundial pel treball digne. 2009.


La Confederació Sindical Internacional (CSI) convoca, el proper 7 d'octubre, la 2a Jornada Mundial pel Treball Digne.
El text següent és el que està inclòs a la web del “World Day for Decent Work”.

La crisi econòmica amenaça l'ocupació i el futur de les persones a tot el món. Dècades de desregulació, ambició i grans beneficis per a una petita minoria, han sumit el món en la pitjor recessió que ha tingut lloc des de la dècada de 1930. El treball decent ha de figurar en el centre de les accions dels governs per recuperar el creixement econòmic i construir una nova economia global que situï a les persones en primer terme.
Uniu-vos a la Confederació Sindical Internacional en la campanya per una recuperació i una reforma econòmiques, en la Jornada Mundial pel Treball Decent, el 7 d'octubre de 2009. El suport de la seva organització és molt important, i els ofereix l'oportunitat d'unir-se a milions a tot el món en una mobilització unificada reclamant un canvi.

Per altra banda a les 10.30 hores hi haurà una concentració de delegats i delegades sindicals a la plaça de Sant Jaume de Barcelona.

Avís: ENLLAÇ A LA INFORMACIÓ SOBRE LA CREACIÓ D'UN GRUP A GOOGLE PER PROMOURE L'ASSOCIACIÓ O PLATAFORMA D'AFECTATS I SOLIDARIS.