dijous, 20 de gener del 2011

Pensions i conveni.


Comunicats sindicals sobre les pensions i accions reivindicatives pel compliment del conveni i restitució de drets.

La il•lustració correspon a un acudit sobre com ens podem veure d’aquí uns anys, amb jubilació als 70 i atur juvenil.


CGT:

ATUREM LA RETALLADA DE LES PENSIONS

Sota el lema "Aturem la retallada de les pensions. Ja n’hi ha prou! Les nostres vides no són un negoci", diferents coordinadores, plataformes i moviments socials de diverses ciutats i comarques de Catalunya han convocat un seguit de mobilitzacions per als dies 20, 21 i 22 de gener, de les quals a Barcelona es faran les següents:

- Manifestació central a Barcelona: dissabte 22 de gener, 17 h, Plaça de Sants

- Cercavila pel barri del Clot (Barcelona) el divendres 21 de gener.

Convoquen: Assemblea de Barcelona, Assemblea de Col•lectius pel Repartiment del Treball i la Riquesa de Lleida, Assemblea pels Drets Socials del Garraf, Assemblea pels Drets Socials del Penedès, Assemblea Popular de Terrassa, Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa del Camp, Mesa Cívica pels Drets Socials de Girona, Moviments socials i sindicals anticapitalistes de Sabadell, Moviements socials i sindicals anticapitalistes del Vallès Oriental, Assemblea Social i Sindical del Baix Llobregat.

Hi donen suport: CGT, CNT, COS, IAC, CoBas, SEPC, Endavant, En Lluita, LI, Revolta Global, CAJEI, CUP, MPS, PCPC i diversos centres socials, casals populars i col•lectius.

La Secció Sindical de la CGT a l'Ajuntament de Barcelona hem fixat un punt de trobada per a la manifestació del dissabte dia 22 a les 17 hores a la porta del Centre Cívic de les Cotxeres de Sants (Carrer de Sants, 79-83).

Si lluitem podem guanyar o perdre,
si no lluitem perdrem segur.
Organitza’t i lluita.

Comunicat de CCOO i UGT:

ACCIONS REIVINDICATIVES GENER
COMPLIMENT DE CONVENI + RESTITUCIÓ DRETS LABORALS I SOCIALS

Dins de la campanya de protestes que CCOO i UGT han emprès, arran del posicionament de l’Administració que, al emparament d’unes preteses “ordres superiors” (ZaPatazo), genèriques i puntuals, pretén desvirtuar la globalitat del Acord de Condicions Laborals, que abasta quatre anys...

UN PIQUET INFORMATIU DE DELEGATS I DELEGADES DELS DITS SINDICATS HAN FET ACTE DE PRESÈNCIA AL DISTRICTE DE CIUTAT VELLA (RAMELLERES) ON HAN DIFÓS INFORMACIÓ, SENSE PROBLEMES, ALS TREBALLADORS I TREBALLADORES I ALS CIUTADANS I CIUTADANES.

LA COSA HA CANVIAT A LA SEU DEL DISTRICTE (PLAÇA BONSUCCÉS): LA REGIDORA, ASSUMPTA ESCARP HA DONAT ‘ORDRES’ D’IMPEDIR EL PAS ALS DELEGATS I DELEGADES SINDICALS

ÉS EVIDENT QUE LES CONDUCTES “PRETORIANES” I DICTATORIALS ESTAN SENT ASSUMIDES DISPLÀSTICAMENT PER UNS PRESSUPOSATS CÀRRECS POLÍTICS “D’ESQUERRE”, QUE, SENS DUBTE HAN PERDUT ELS IDEALS
.