dimarts, 23 de setembre del 2008

Manifestació de bombers i guàrdia urbana.

Guàrdia Urbana i Bombers s'han manifestat per reclamar millores en el conveni que s'està negociant actualment, però la cosa no ha acabat massa bé.

Adjuntem la notícia recollida pel portal Vilaweb avui 23/09/2008

Topades al final d'una manifestació de bombers a Barcelona
Els bombers han llençat gas taronja i els anti-avalots han carregat

La manifestació de bombers de Barcelona ha acabat amb topades entre ells i els membres de la brigada d'anti-avalots de la Guàrdia Urbana a la plaça Sant Jaume. Els bombers havien convocat la manifestació per a reclamar millores salarials i laborals i, en un principi, havia de tenir el suport d'un col·lectiu de guàrdies urbans. Tanmateix, els guàrdies han arribat tard i els dos grups s'han separat, de manera que els bombers han arribat a la plaça Sant Jaume.

Poc després, els bombers han començat a llençar gas taronja i les unitats anti-avalots han carregat contra ells.

Els dos col·lectius s'han manifestat per reclamar millores en el conveni que negocien amb l'Ajuntament des de fa mig any i que és comú amb la Guàrdia Urbana. En concret, els bombers de Barcelona reclamen les mateixes condicions que els de la Generalitat, cosa que, segons el portaveu Joaquim Galindo, significa millores salarials, en els vehicles i les instal·lacions i també més personal.

Els bombers de Barcelona i Guàrdia Urbana continuaran amb mobilitzacions cada quinze dies si no s'arriba a cap acord perquè volen que el conveni se signi abans que acabi l'any.
.