diumenge, 23 de novembre del 2008

Concentració pel conveni durant l'audiència pública (2).

.
Afegim el manifest del sindicat CGT (a l'entrada del 19 de novembre podeu veure el de CCOO) convocant a la concentració del dimarts 25 a les 18.30 hores:


Companys i companyes,

A les darreres reunions de la Mesa General l'Ajuntament va millorar la seva oferta econòmica per a l'any 2008, oferint un increment total del 2% (PGE) + 2,2% proporcional per a tothom (IPC de l'Estat).

Des de la CGT volem denunciar que aquesta oferta és simple i manifestament insuficient per raons molt clares que la majoria dels treballadors i treballadores municipals compartim:

1. Aquest increment no assegura el manteniment del poder adquisitiu.

Primer, perquè els nostres salaris estan actualment, molt més que un 4’2% per sota del manteniment del poder adquisitiu. Segon perquè no existeix cap compromís per part de l’Ajuntament de continuar aplicant increments suficients de cara al 2009, 2010 i 2011.
2. L'Ajuntament es continua tancant en banda i no vol entrar a negociar la reducció de jornada. Llavors per a quan les 35 hores?
3. L'Ajuntament anuncia que en els propers anys revisarà l'ordenació dels llocs de treball, però no es compromet a fer cap revisió de la valoració dels mateixos de forma negociada. És imprescindible aturar l'arbitrarietat, volem una Relació de Llocs de Treball justa i negociada.
4. L’Ajuntament no até les justes reivindicacions de molts col•lectius maltractats per molts anys d'indiferència: bombers, personal de Serveis Socials, personal d'inspecció, de Serveis Tècnics, personal d'atenció al ciutadà, arxivers, informàtics, personal amb jornada reduïda (32,5 hores), etc.


L'Assemblea General del dia 4 de novembre va acordar convocar-nos als treballadors i treballadores municipals a diverses concentracions, la primera de les quals serà el

25 de novembre a les 18:30
a la Plaça de Sant Jaume,
coincidint amb el tràmit d'exposició pública
dels pressupostos municipals per al 2009


La prepotència tecnòcrata de la que fa ús l’Ajuntament no aconseguirà que els treballadors i treballadores municipals renunciem a res. La nostra dignitat com a treballadors i treballadores municipals val molt més que un tant per cent a la nòmina de cada mes, nosaltres exigim que ens respectin i que valorin la importància de la nostra feina, i per això caldrà que canviïn la seva actitud i acceptin dialogar “de tu a tu” amb els sindicats.
Han de gestionar els serveis públics actuant amb responsabilitat social, sense subcontractacions ni interinatges que deteriorin les condicions de treball dels empleats públics, sense buidar de contingut els llocs de treball de ningú, potenciant la conciliació de la vida familiar de tothom per assolir realment la igualtat...


Anem tots i totes a dir-ho ben alt

.