dijous, 3 de febrer del 2011

Mobilitzacions diverses.


Informació d’UGT, de fa uns pocs dies:

Delegats d'UGT i CCOO es tanquen a la seu del Institut de Cultura ICUB en el Palau de la Virreina per exigir el compliment del conveni.

Des de primera hora del matí, delegades i delegats de UGT i CCOO han procedit a instal•lar-se a la seu de l'Institut de Cultura de Barcelona (Palau de la Virreina, Rambles 99) per exigir el compliment dels acords assolits amb l’Administració pel període 2008-2011. Tots el delegats i delegades han conformat un grup de quaranta persones que estan disposades a romandre a l'interior de la seu .
Es reparteix com sempre fulls informatius de la situació actual, que evidencien la ferma voluntat de continuar les accions fins assolir els objectius.
Amb lemes com COMPLIMENT CONVENI 2011 : RECUPERACIO RETALLADA 5%

Us demanem la vostra participació activa a la Assemblea del dia 4 de gener .


Comunicat de CCOO, sobre una assemblea de CCOO i UGT:

BENVOLGUT TREBALLADOR/ TREBALLADORA

LES DECISIONS GOVERNAMENTALS PER PROTEGIR EL SISTEMA CAPITALISTA ESTAN AGREDINT LA CLASSE TREBALLADORA I ENS ESTAN ROBANT DINERS DE LES NOSTRES NÒMINES

LA SITUACIÓ ÉS MOLT COMPLICADA, HO SABEM, PERÒ EL QUE NO PODEM FER ESTAR RESTAR IMPASSIBLES I, NI TAN SOLS, MOSTRAR EL NOSTRE REBUIG PÚBLICAMENT,

PER AIXÒ, T'INSTEM A QUE ASSISTEIXIS A LA PROPERA ASSEMBLEA QUE, EN DEFENSA DEL NOSTRE CONVENI, CONVOQUEM CCOO I UGT

DEMÀ, DIA 4 DE FEBRER, DE 12 A 15 HORES

ASSEMBLEA GENERAL DE TOTS/ES ELS TREBALLADORS DE L'ÀMBIT MUNICIPAL

Noticia del www.3cat24.cat sobre la manifestació dels bombers:

Uns 230 bombers de Barcelona s'han manifestat aquest dimecres al centre de la ciutat per protestar contra el suposat menyspreu de l'Ajuntament en el compliment del conveni col•lectiu. La protesta laboral ha acabat a la plaça de Sant Jaume, on s'ha produït una picabaralla entre bombers i agents de la Guàrdia Urbana. Els bombers han intentat entrar a les dependències del consistori i els agents els ho han impedit, la qual cosa ha provocat l'enfrontament.

Amb el lema "Hereu i Escarp, diàleg i seguretat", els bombers han recorregut el centre de la ciutat amb to festiu i amb pirotècnia fins a la regidoria de Seguretat i Mobilitat, on han llançat ous i han tingut un primer enfrontament amb la Guàrdia Urbana. A la plaça de Sant Jaume, els manifestants han encès una foguera i s'han tornat a veure cops i empentes amb els antiavalots.

Els Bombers de Barcelona reclamen equiparar les seves condicions laborals a les del seu sector, especialment en matèria salarial. Una altra de les principals reivindicacions és que s'asseguri un mínim d'efectius de guàrdia cada dia, un fet que diuen que s'incompleix sovint.
.