dimecres, 29 d’octubre del 2008

Conveni o Barcelona 2.0?

.
Seguidament transcrivim un comunicat dels sindicats fent la convocatòria d'una assemblea pel dia 4 de novembre. El conveni totalment parat, etc. i ara surten amb la Barcelona 2.0.
Per tenir una Barcelona 2.0 primer caldria arreglar la Barcelona 1.0



NO TENIM CONVENI
NO VOLEM “PLA PRIMAVERA”
(“pauta de districtes” o “Barcelona 2.0”).....
....SENSE NEGOCIACIÓ



La negociació del conveni no avança positivament en cap tema clau :
- IPC + clàusula de revisió
- 35 hores
- Relació de llocs de treball

Denunciem que l’Ajuntament està aplicant plans de reestructuració organitzativa sota noms com:
nova pauta de districtes, pla primavera o Barcelona 2.0 dels quals s’està informant indegudament a treballadors i a la premsa en general dient que els sindicats estan d’acord amb aquesta reforma. Quan la realitat és que aquests canvis s’impulsen sense l’acord, informació ni
comunicació als representants dels treballadors, mentre s’endarrereix sistemàticament la realització de la relació de llocs de treball.

S’estan escatimant els increments salarials per sota de l’IPC, al mateix temps que ja es determinen llocs de treball altament remunerats, via“escapisme” administratiu (eufemísticament anomenats lliures designacions)
.

NO a “BARCELONA 2.0” sense negociació

ASSEMBLEA GENERAL
dimarts 4 de novembre de 2008
12,30 HORES
Via laietana 16 (locals CCOO)


PER : - IPC + CLÀUSULA DE REVISIÓ
- 35 h.
- RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL

NO HI FALTEU
PER UN CONVENI DIGNE


CCOO UGT CGT ASI AI SAPOL

1 comentari:

dementor ha dit...

I que passa amb els arxivers, titulats superiors, amb nivell personal de 22 i plus de 20, que ara el seu lloc desapareix i ens temem que ens apliquin un CPT, per in eternum o potser ni això. I a més que ens rebaixen el sou, hi haurà 1 arxiver per cada dos districtes, amb el que la feina es duplica i el sou disminueix, És una pura vergonya el que fan amb alguns col·lectiu com també passa amb la Oficina Central d'Atenció al Ciutadà que es poden anar buscant una feina ja que el servei s'externalitza. I que dir del cost que representa els nous sous dels consellers de Districte que pujarà prop dels 3 milions d'euros anuals per tots els districtes. I que dir de la pujada de sous dels bombers que mengen apart de la rfesta de funcionaris, i la baixada de pantalons de la patronal i dels sindicats. Bé tot és una pura vergonya És necessari fer una profunda neteja de càrrecs polítics i d'assessors tècnics de l'Ajuntament, no poden fer les coses a l'esquena de la massa de treballadors municipals i aplicar-los un nou organigrama, sense tenir la més petita idea dels llocs de treball, amb un desconeixement profund del que és l'administració pública. I Per cert, felicitats al gerents de districte que callen per que no rebre una puntada de peu al cul, per tant, silenci i acatament a qui mana, i els de sota que es fotin.