diumenge, 19 d’abril del 2009

Preacord pel conveni 2008-2011 de l'Ajuntament de Barcelona.

.
Les Seccions Sindicals d’UGT i CCOO informem que el divendres van arribar a un Preacord de condicions de treball del personal de l’Ajuntament de Barcelona pel període 2008-2011.
Manifesten que el preacord millora les condicions socials i econòmiques per al conjunt dels treballadors/es d’aquest Ajuntament.

Comenten que els increments salarials seran els previstos per la llei de pressupostos de l’Estat, amb uns fons anuals per intentar arribar al increment real de l’IPC de l’any anterior, però limitat al 4,5% de la massa salarial de tots els treballadors. Així l’any 2008 l’increment és un 2,2% addicional al 2% que fixen els pressupostos i per l’any 2009 el 2% que fixen els pressupostos més la previsió d’ un 1% .

També es parla de retribucions del pla de carrera, d’aplicar el plus d’ajut a la manutenció al personal amb jornada simplificada, d’un complement d’homologació de seguretat pública per a Guàrdia Urbana i bombers, de flexibilitat horària i d'aplicació de conciliació familiar i laboral.

A mesura que ens facilitin més detalls us els farem arribar.
.