divendres, 12 de juny del 2009

Privatització de l'IMI.


Manifest en contra de la privatització de l'Institut Municipal d'Informàtica.

Les seccions sindicals de CC.OO, U.G.T. i de CGT a l'Ajuntament de Barcelona, davant les preocupants notícies que apunten a la conversió de l'IMI en una empresa privada municipal

MANIFESTEN

Que s'oposen frontalment a les pretensions de l'Ajuntament en el sentit de continuar creant innecessàriament noves empreses municipals, i menys en casos com el que es planteja a l'IMI, que suposaria el trasllat forçós de tots els funcionaris i laborals, que malgrat tenir tota la consideració legal d'empleats públics municipals es trobarien d'un dia per l'altra privats dels drets que els hi pertanyen.
Que recolzen i recolzaran amb tots els seus mitjans als treballadors i treballadores de l'IMI i a tots i totes els que potser en un futur massa proper es puguin trobar en una situació com aquesta.

DEMANEN
Al govern municipal i als grups municipals representats al Ple que aturin aquest projecte privatitzador i tots els altres de semblants que puguin haver en cartera.
Esperem de l'Ajuntament que insisteixi en una política de gestió de recursos humans en el marc de la gestió pública i respectant tots els drets dels empleats públics municipals, inclosos els drets a la negociació col•lectiva.

Barcelona 10 juny 2009

U.G.T. CC.OO. C.G.T.
.