diumenge, 2 de març del 2008

L' I.M.H. i l' I.M.I. es mouen.

Ens han fet arribar la informació que a l'Institut Municipal d'Hisenda els representants dels treballadors s'estan movent per acabar amb una de les moltes pràctiques d'amiguismes/discriminacions que es donen. Sembla que segons l'estatut bàsic de l'empleat públic i també amb la normativa vigent anteriorment, (i hem de tenir en compte que estem parlant de diner públic) les úniques gratificacions extraordinàries, que es poden donar han d'estar plenament justificades i únicament poden ser per hores extres. Sembla que a l'IMH les gratificacions extraordinàries aleatòries estan a l'ordre del dia i no precisament pels fins que estableix la llei. Seguirem informant a mesura que ens donin més dades.

Per altra banda el col·lectiu de l'Institut Municipal d'Informàtica segueix amb la seva lluita per un tracte igual i just entre tots els treballadors i contra la precarització. Reproduïm el comunicat que ens han fet arribar de la seva darrera assemblea.

Acord de l'Assemblea:

Exigim que la Consellera Delegada i la Gerència de l' IMI, enceti de manera immediata la negociació de:
1. Aconseguir la definició d'un catàleg de llocs de treball que doni resposta a la realitat i els reptes que afronta l'IMI.
2. Requalificació immediata i retroactiva del personal, aprofitant l'experiència acumulada i les potencialitats de tots i totes sense excepcions.
3. Establiment d'un sistema de carrera professional amb processos de realització anual i amb plenes garanties de transparència, participació i objectivitat.
4 Creació d'un autèntic pla de formació orientat a la promoció professional.
5. Reconeixement de les requalificacions realitzades en el passat a l'IMI com aplicacions del mecanisme legal de carrera de grau i transformació immediata i retroactiva del seu resultat en el grau personal.
6. Promoció interna generalitzada.
7. Oferta Pública per a cobrir llocs base i per a restablir i mantenir la plantilla de l'IMI als nivells que tenia fa quatre anys sigui sota la figura de Mesa Sectorial per a la negociació d'un annex al conveni o sota la figura d'una mesa tècnica de seguiment del conveni actual.
No acceptem més demores ni excuses atès que ens consta que hi han altres meses de negociació obertes per a d'altres col·lectius de treballadors municipals.
Els emplacem el 3 de març com a data límit per rebre una resposta.

43a. Assemblea de treballadors de l' IMI