dimarts, 25 de març del 2008

Premi Ajuntament de Barcelona de salut laboral.

Les bases completes del premi estan en el següent enllaç:
Premi salut laboral.
L'Ajuntament de Barcelona, convoca un Premi, en el sector de la prevenció i la salut laboral, per tal de promoure la introducció de millores en la seguretat i la salut dins el lloc i/o les condicions de treball.
L'objectiu d'aquest premi és segons les bases del concurs el de reconèixer la millor experiència d'actuació en la prevenció de riscos dins d'una empresa o activitat laboral de la ciutat de Barcelona que hagi implantat nous sistemes, accions o mesures de prevenció amb una sèrie de requisits.
Podrà concórrer a la present convocatòria qui hagi promogut i desenvolupat una millora en matèria preventiva o de salut laboral en una empresa o activitat laboral ubicada a la ciutat de Barcelona, en qualsevol sector.Aquestes accions de millora podran referir-se a les àrees de gestió de la prevenció, la seguretat, la higiene, l'ergonomia, la psico-sociologia (el destacat és nostre, visca la lluita contra la discriminació laboral!), la promoció de la salut, la medicina preventiva o la protecció de la salut.
Suposem que si es promou la salut laboral fora de l'Ajuntament, també es farà el possible per promoure-la dins.
Si us interessa cal córrer ja que el termini de presentació de treballs acaba el proper 7 d'abril.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquest premi l'ha de guanyar l'IMH per la tasca NO FETA. Riscos Laborals no fan res, o és que no es volen mullar?



T'adones company que poc a poc ens van posant el futur a l'esquena..T'adones amic que ens el van robant cada dia que passa...(Raimon)