divendres, 4 d’abril del 2008

Novetats de la plataforma dels afectats.

1. Hem parlat amb, i rebut oferta de col·laboració de, la plataforma en la Comunitat de Madrid contra els riscos psicosocials i la discriminació laboral (PRIDICAM). És una associació molt activa que porta 6 anys de vida lluitant contra l'assetjament, discriminacions i les males pràctiques laborals.
Entre els seus membres té molts treballadors del govern de la Comunitat de Madrid i de l'Ajuntament de Madrid. Tenen diverses webs i blocs. Un d'ells, molt complert, és el següent:
http://www.mobbingmadrid.com/

2. Hem establert contacte amb el departament de Psicologia Social de la Universitat de Barcelona per participar en l'estudi que comentàvem en una altra entrada recent del bloc. I renoi la quantitat d'afectats que apareixen per tot arreu i amb els que hem tractat!

3. Agraïm a la Intersindical-CSC que han inclòs un enllaç al nostre bloc, des de la seva web.
Per altra banda nosaltres hem actualitzat els enllaços amb els quatre sindicats que fins ara ens han mostrat el seu recolzament i/o algun dels seus membres ens han ajudat en alguna gestió. Us animem a la resta a afegir-vos. Necessitem l'ajuda de tots. Els problemes són comuns.

4. Hem rebut i agraïm, mostres de solidaritat de gent de Parcs i Jardins. Cal esmentar que un dels col·lectius de Parcs i Jardins tenen un bloc on reflecteixen les seves actuacions:
http://malesherbes.blogspot.com/

Seguirem treballant, seguirem informant.